SERVICES

Schoonheidsverzorging

Je mooi voelen is belangrijk voor je geluk. Gun jezelf daarom een verwenmoment met schoonheidsverzorging bij Hair & Beauty Cindy. 

Hoe klinkt een heerlijke gelaatsverzorging waarbij je gezicht grondig gereinigd, geëxfolieerd en verzorgd wordt?

Als huidexpert hanteer ik graag het ‘meten is weten’ principe. Met de MC 1000 meet ik jouw huid op hydratatie, serum, afschilfering, vlekken, rimpeldiepte, poriën en elasticiteit. Leggen we daarnaast jouw huidDNArapport om te weten of het je genen of je levensstijl is, die je huidprobleem bepalen.

Tijdens de wetenschappelijk bewezen huidverbetering, werk ik graag holistisch en met een zachte, vrouwelijke energie op ontspanning door massage en de kracht van edelstenen en aromatherapie. Door regelmatig je huid te verzorgen, behoud je haar jeugdige uitstraling en mooie flow, maar onthoud wel dat jij zelf thuis het grootste werk verricht. Laat mij jou adviseren voor de perfecte self-care routine. Indien nodig, kan ik die ondersteunen met een Beauty Foodtraject.

Heb je nood aan een relaxte hand- of voetverzorging een zalige massage met verzorgende crème of olie? Je nagels worden mooi bijgeknipt en gevijld, eelt wordt vakkundig verwijderd en als finishing touch, kan je kiezen voor een leuk kleurtje nagellak. Hand- en voetverzorging kunnen enkel als add-on geboekt worden in combinatie met een gelaatsverzorging en/of haarkleuring.

Wil je afscheid nemen van die vervelende haren? Dan kan je bij Hair & Beauty Cindy terecht voor een Pandhys suikerontharing. Tijdens de ontharing wordt je huid gereinigd, geëxfolieerd, gevoed en gemasseerd. De suiker verwijdert zacht en effectief zeer korte, zelfs ingegroeide haren in de natuurlijke groeirichting. Dit is ook de meest natuurlijke en meest efficiënte manier om  je gelaat te ontharen, omdat donshaartjes en dode huidcellen zacht worden verwijderd, zonder gebruik van een mesje. De haartjes worden dus uitgetrokken in plaats van afgeschoren, waardoor ze fijner en minder talrijk zullen terugkomen.

Make-up voor alle gelegenheden

Zet jouw mooiste eigenschappen in de verf met de make-up van het kwalitatieve en Fairtrade merk Bellapierre. Bij Hair & Beauty Cindy kan je terecht voor je favoriete make-up look. Feestmake-up, een alledaagse look of bruidsmake-up: we laten je stralen tijdens elke gelegenheid. 

Laat je mooi maken door een professional of volg eens een workshop en ga zelf aan de slag. 

Kappersbeurt

Hair & Beauty is een kapsalon voor dames die belang hechten aan kwaliteit. 

Heb je een specifiek kapsel in gedachten of laat je jezelf liever adviseren? Alles is mogelijk. 

Je kan je haren laten knippen, kleuren en stylen naar wens, of je nu krullend, stijl, kort of lang haar hebt.Tijdens de kappersbeurt, worden er enkel kwalitatieve en professionele producten gebruikt. 

En of je nu kiest voor een fijne babbel of liever een stiltemomentje inlast: Geef het gerust aan.

 

Een afspraak bij Hair & Beauty Cindy is jouw moment van welverdiende zelfverwennerij!